Όλες οι κατηγορίες
EN
Εταιρικό Προφίλ

Αρχική σελίδα>Η ιστορία μας>Εταιρικό Προφίλ

Καλώς ήρθατε στο Bingo

Η FoShan TOUT Steel Co., Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής προϊόντων από ανοξείδωτο χάλυβα στην Κίνα. Η TOUT ιδρύθηκε το 2011 και έχει αναλάβει πολλά έργα ξενοδοχείων, τουρισμού, κατασκευών και διακόσμησης σπιτιού στην Κίνα. Τα προϊόντα πωλούνται στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, τη Νότια Αμερική κ.λπ., και έχουν κερδίσει καλή φήμη με υψηλή ποιότητα, καλή εξυπηρέτηση και λογική τιμή.

Τα κύρια προϊόντα της TOUT είναι:

1/ φύλλο ανοξείδωτου χάλυβα: καθρέφτης, γραμμή μαλλιών, χαραγμένο, ανάγλυφο, αμμοβολή, επίστρωση pvd.
2/ σωλήνας από ανοξείδωτο χάλυβα: κοίλος/συμπαγής σωλήνας για διακοσμητικούς ή βιομηχανικούς σωλήνες, αυλάκωση, σωλήνας με σπείρωμα, ανάγλυφος σωλήνας, εξαρτήματα.
3/ προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα: κατασκευή, έπιπλα, ξενοδοχειακό έργο, προσαρμοσμένο προϊόν σχεδιαστή εσωτερικών χώρων/αρχιτέκτονα.

Η TOUT προσφέρει επίσης υπηρεσίες OEM & ODM. Ο έμπειρος μηχανικός μας στο τμήμα Ε&Α συνεχίζει να εξερευνά νέα και λειτουργικά προϊόντα για να συμβαδίζει με τη ζήτηση της αγοράς.

Καλωσορίζουμε ειλικρινά νέους και παλιούς πελάτες να συνεργαστούν μαζί μας, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας ικανοποιήσουμε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τώρα!